Tænk det...
Tænk det...
Gør det....
Gør det....
Vis det...
Vis det...

FORRETNINGSUDVIKLING, DER KAN SES

ET KONSULENTFIRMA, DER SKABER UDVIKLING I MINDRE OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER
Jeg har specialiseret mig i forretningsudvikling for dig, der driver egen virksomhed, uanset om du har ansatte eller ej. I begge tilfælde handler det om at arbejde med din virksomheds potentiale, hvordan du får udnyttet det, så det passer til dine ønsker og ikke mindst at tydeliggøre det for dine medarbejdere og dine kunder. Det kalder jeg TÆNK DET, GØR DET og VIS DET:

TÆNK DET - STRATEGIUDARBEJDELSE
Udviklingsforløb, der gennem workshops skaber afklaring om virksomhedens potentiale og ejerens ønsker. Afhængigt af behov kan design af virksomhedens produkter og ydelser indgå i arbejdet. Forløbet afsluttes med handlingsplan for gennemførelsen.

GØR DET - GENNEMFØRELSE
Jeg kan varetage rollen som projektleder og sikre, at strategien gennemføres som planlagt. Desuden sikrer jeg, at evt. samarbejde med designvirksomhederne gennemføres i tråd med den strategiske intention.

VIS DET
En strategi skal kunne ses, hvis den skal have effekt! Derfor arbejder jeg tæt sammen med designvirksomheder, så strategien også er synlig for dine kunder. Det gælder både selve produktet og visuel identitet på website, reklamer, bil osv.UDVIKLINGSPROJEKTER I STRATEGISK PERSPEKTIVERING
Er udgangspunktet i stedet konkrete projekter indenfor produkt- eller markedsudvikling, kan vi arbejde med, hvorledes disse kan inspirere til strategisk udvikling.

PERSONLIG UDVIKLING
Virksomhedens drift og udvikling bygger på din personlighed.
Derfor kan vi også arbejde med din personlige udvikling, så vi styrker dig, samtidig med, at vi styrker din virksomhed.
Konsulentfirmaet Christian la Cour
v/ Christian la Cour
Dalager 81
5750Ringe
Tlf: 40353609
Se vores Delicious profil
Syddansk Universitet Spinderihallerne House of Design Designskolen Kolding Dansk Design Center Syddansk Vækstforum Idea Danmark Den Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) Væksthus Syddanmark