Bronze og lava
Bronze og lava
Bronze + mix media
Bronze + mix media
Bronze
Bronze

Billedhugger (MFA 2005) Flemming Jarle

Jarle byder på mere end skulpturer i sit rå atelier, hvor installationskunst, skulpturer i bronze/aluminium, sten, glasfiber m.m. får liv. De fascinerende arbejdsprocesser dokumenteres ved hjælp af fotografiet.
I 2008 præsenterede Flemming Jarle et nyt og anderledes udstillingssted og atelier ved Spinderihallerne: Fox Belly Gallery. Her råder billedhuggeren uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi over et 350 kvm. stort istandsat, råt fabrikslokale.

Der er god plads og højt til loftet. Knap halvdelen, de 150 kvm. er afsat til workshops, kunstudstillinger, kulturevents m.m. Under Fox Belly Gallery eksisterer Flemming Jarles bronzestøberi – et mobilt værksted. Støberiet indgår i et samarbejde mellem kunstnere i et eksperimenterende forum og er måske det eneste af sin art i Danmark. Det drives og ejes af Flemming Jarle, som har mange års erfaring i bronze- og aluminiumsstøbning.

Undervisning i bronze- og aluminiumsstøbning er blevet en væsentlig del af Jarles kunstneriske virke:
"Min lidenskab er centreret omkring det håndværksmæssige grundlag, det ædle materiale og dét at opnå skulpturelle ikoner."
Flemming Jarle
Flemming Jarle
Gormsgade 8, 1. sal
7100Vejle
Tlf: 3029 1190
LinkedIn
Youtube